PROJECT HN.

Informatie en projectbeschrijving

Belangrijkste informatie

  • Locatie: Sint-Pauwels
  • Grootte: 5300m²
  • Ontwerp: Voorjaar 2016
  • Uitvoering: 2019/2020
  • Architect:
  • Aannemer: 

Projectbeschrijving

Het uitgangspunt was het bekomen van een strakke tuin die geïntegreerd is in een landschappelijke omgeving. In relatie met het omliggende landschap met paardenweide werd de tuin o.a. voorzien van een boomgaard en een groententuin. De beplanting bestaat grotendeels uit inheemse plantensoorten en extensieve grasborders met veldbloemen die de lijn tussen tuin en het omliggende weiland doen vervagen. De voortuin bestaat uit een oprit in gepolierde beton en een parkeerzone in ecogravel, opgesloten tussen groenblijvende beplanting om voldoende privacy rondom de woning te verzekeren. Vanop het houten terras heb je een zicht op de strakke zwemvijver die de uitstraling van een zwembad heeft en die perfect past in het modern tuinconcept.